palvelumme

Autamme asiakkaitamme rakentamaan organisaatioita, joka kantaa nyt ja tulevaisuudessa. Yrityskulttuurin kehittäminen perustuu asiakkaan sisäisen kyvykkyyden hiomiseen huomioiden yrityksen tavoitteet, muuttuva toimintaympäristö sekä yrityksen persoona. Vahvista organisatorista itseohjautuvuutta, kehitä vaikuttaa johtajuutta ja organisaatiota, joka hallitsee jatkuvan uudistumisen.

Lue lisää jatkuvan uudistumisen hallinnasta tai ota yhteyttä.

Konsultointi

 Joskus  kehittäminen vaatii syvällisempää yhteistyötä ja muutosten läpivieminen rinnallakulkijaa. Tällöin yhteistyömme asiakkaan kanssa perustuu konsultoivaan otteeseen; etenemistä ja ratkaisuja muotoillaan yhdessä.

 

Yhteistyön syvyys ja tavat määritellään tarpeenne mukaan. Yleensä paras yhteistyömalli löytyy yhdistelemällä eri työskentelytapoja: työpajat, klinikat, webinaarit, coachingin eri muodot, kirittäjätoiminta tai yhdessä kehittäminen muutamia mainitaksemme.

Saatte käyttöönne kokemuksemme ja tietomme sekä autamme teitä itse löytämään konkreettiset ratkaisut ja mahdollisuudet; olitte sitten uudistamassa ja kehittämässä organisaationne rakenteita ja toiminnallisuutta, johtamista, viemässä strategiaa osaksi arkea, kehittämässä palautekulttuuria tai vahvistamassa itseohjautuvuutta.

  

 

Valmennukset

Valmennuksemme auttavat tarkastelemaan johtamistanne, organisaationne, tiimienne ja yksilöiden toimintaa uusista näkökulmista. Suunnittelemme valmennukset yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Tutustu myös valmiisiin valmennuskokonaisuuksiimme ja nosta toimintanne uudelle tasolle.

 

 

Asiantuntija osana tiimiä

Asiantuntija osana tiimiä -mallin kautta kehitetään sovittuja asiakokonaisuuksia henkilöstöjohtamisen, johtamisen ja organisaation kehittämisen alueilta.  Henkilön rooli, tehtävien sisältö ja yhteistyön kesto määritellään tarpeenne mukaan. Asiantuntija on käytettävissänne joustavasti; esimerkiksi päivän viikossa tai kokopäiväisenä tiimin jäsenenä yrityksen kasvaessa.

 

Asiantuntija osana tiimiä -mallissa varmistetaan kyvykkyyksien kehittyminen siten, että myös tulevaisuudessa organisaatiollanne on paremmat edellytykset tarttua haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Coaching

Coaching on tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen ohjausmuoto ja kehittämisen keino, jossa coach tukee coachattavaa kirkastamaan ja saavuttamaan ammatillisia ja liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

Coaching tarjoaa aidon pysähtymishetken ajattelulle ja tarjoaa tilaa ajattelun kehittymiselle.

Coachingin avulla mahdollistetaan coachattavan voimavarojen hyödyntäminen ja kasvu, lisätään toimeenpanokykyä sekä mahdollistetaan henkilön kasvu seuraavalle tasolle.

Kyseessä on eteenpäin katsova prosessi, jossa autetaan valmennettavaa saavuttamaan  tavoitteet.

 
 

Everything DiSC ®  valmennukset

Everything DiSC ®  -valmennuksilla kehitetään vuorovaikutustilanteita ja -taitoja sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa.

Everything DiSC® profiilien ja valmennusten tavoitteena on lisätä tietoisuutta omasta ja tiimiläisten erilaisista tavoista toimia, asenteista ja uskomuksista sekä vahvistaa toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.