top of page

#Lyggeä#

Yhdistämme asiakastyössämme kokemusta ja uusinta tietoa. Olemme rehellisiä, haastamme ja tuomme uusia näkökulmia. Autamme asiakasta itse löytämään omaan organisaation sopivat ratkaisut. Meidän kanssa tekeminen ei jää ajattelun tasolle vaan asiakas saa aina vasaroita ja nauloja; työkaluja ja toimintamalleja.

Tekijämme

Meiltä löytyy ydinjoukko osaajia ja arjen uudistajia. Ydinjoukkomme lisäksi muodostamme laajemman verkoston osaajista, joista rakennamme juuri teidän tarpeisiin vastaavan kumppanitiimin.

Marianne Kukko 2.jpg

Marianne Kukko

Partneri

(Filosofian tohtori, kauppatieteiden maisteri, pedagoginen pätevyys,
sertifioitu Business coach,

sertifioitu Everything DiSC -valmentaja, työyhteisösovittelija)

Marianne on asiantuntija johtamisen, organisaation kehittämisen, tiimityöskentelyn, itsensä johtamisen ja oppimisen alueilla.

Mariannella on pitkä kokemus organisaatioiden kehittämis-, valmennus- ja johtotehtävistä niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta. Hän on toiminut mm. tutkijana, kehittäjänä- ja kouluttajana sekä kehittämis- ja hallintojohtajana. Muutos ja niissä toimiminen on yhteinen nimittäjä Mariannen kokemuksessa.

Mariannella on vankka kokemus erilaisten ja -kokoisten ryhmien kouluttamisesta, valmentamisesta ja sparraamisesta erilaisissa organisaatioissa ja tilanteissa.

 

Toimintatyyliltään Marianne on energinen ja innostava valmentaja, joka taitaa erinomaisesti teorian kytkemisen käytännönläheisesti arjen kysymyksiin ja tekemiseen.

Mira_Pitkäranta_alkuperäinen.png

Mira Pitkäranta

Toimitusjohtaja, partneri

(Kauppatieteiden maisteri,
sertifioitu Business Coach, työyhteisösovittelija, sertifioitu scrum master)

Mira on asiantuntija itseohjautuvuuden, tiimityöskentelyn ja osaamisen kehittämisen sekä johtamisen ja organisaation kehittämisen alueilla.

Miralla on 20 vuoden kokemus johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen sekä henkilöstöjohtamisen tehtävistä erilaisissa organisaatioissa asiantuntijaorganisaatioista raskaampaan teollisuuteen. Hän on työskennellyt johtoryhmissä sekä kehittänyt johtoryhmiä ja erilaisten tiimien toimintaa.

Miralla on laaja kokemus erilaisten ja -kokoisten ryhmien kouluttamisesta, valmentamisesta ja sparraamisesta erilaisissa organisaatioissa ja tilanteissa. Valmentajana Mira on ammattitaitoinen, kehittävä ja innostava.  Ratkaisukeskeisyys on Miran erityinen vahvuus.

Nina_Helander_kuva-pienemmäksi_rajattu.j

Nina Helander

Konsultti

(Kauppatieteiden tohtori)

Nina on asiantuntija asiakasarvon ja tietojohtamisen alueilla.

Ninalla on laaja kokemus palvelutuotteiden kehittämisestä asiakaslähtöisesti, ja hän on toteuttanut useita asiakasarvon ja tiedolla johtamisen kehitys- ja tutkimushankkeita sekä julkisella että yksityisellä sektorilla erilaisissa toimialaympäristöissä.

Ninalla on monipuolinen kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Hän ammattitaitoinen, rauhallinen ja selkä valmentaja, joka pitää mielenkiinnon ja innostuksen yllä.

netti_Hellsten_Aino.jpg

Aino Hellsten

Asiakaskoordinaattori


 

Aino toimii tukena asiakasprojektien toteutuksissa lämpimällä tehokkuudella.

ajatuksiamme

Itse-ohjautuvuuden lisääminen

Itseohjautuvuuden lisäämisessä on kyse johtamisen, rakenteiden, toimintamallien ja tekemisen uudelleen määrittelemisestä. Itseohjautuvassa organisaatiossa jokaisella on mahdollisuus kantaa vastuu asiakkaan tarpeista sekä tarttua esiin nouseviin mahdollisuuksiin.

​Itseohjautuvuuden lisääminen ei tarkoita kaaosta. Kokonaisuutta hallitaan yhteisellä suunnalla, prosesseilla ja yhteisillä toimintamalleilla.

Organisaation kehittäminen vahvistamalla itseohjautuvuutta saa aikaan aidosti oppivan, vastuuta kantavan ja luovan organisaation.  Itseohjautuvuudella luodaan kulttuuri, jossa jokainen työntekijä pystyy toimimaan aktiivisesti ja viemään asioita eteenpäin.

Tutustu itseohjautuvuuden vahvistaminen -valmennuksiimme.

Johtoryhmätyö

Johtoryhmän tärkein tehtävä on varmistaa organisaation tulevaisuuden menestyksen rakentaminen.

 

Annamme johtoryhmällenne valmiudet  luottamuksen rakentamiseen, toistenne haastamiseen sekä konfliktien kautta kehittymiseen. 

 

Autamme teitä muodostamaan itsestänne tiimin, jonka tekeminen keskittyy jatkuvan uudistumisen varmistamiseen.

Tutustu johtoryhmän kehittäminen -palveluihimme.

Esihenkilötyö

Esihenkilötyössä tulee keskittyä suunnan luomiseen, jatkuvan kehityksen ja uudistuksen varmistamiseen. Yhtä tärkeää on luoda edellytykset yhteistyölle, innostukselle ja tuloksellisuudelle.

 

Esihenkilötyön kehittämisen ensimmäinen askel on tarkastella mitä vaikutuksia esihenkilötyöltä halutaan. Mitkä ovat periaatteenne, vastuunne ja tapanne toteuttaa esihenkilötyötä? Onko tarkoituksenmukaisinta, että yksi (esi-)henkilö on kaiken vastuun keskiössä vai tulisiko vastuuta laajentaa?  

Tutustu esihenkilötyön -valmenuksiimme.

Henkilöstö-johtaminen

Oli kyseessä sitten henkilöstöhallinnan perusprosessit, henkilökohtaisen kehittymisen toimintamallit ja työkalut jatkuva uudistuminen ja kasvu edellyttää toimivia ja kulttuuria tukevia toimintamalleja ja käytänteitä. Läpinäkyvillä ja vuorovaikutuksiin perustuvilla henkilöstöjohtamisen toimintamalleilla varmistetaan koko henkilöstön potentiaalin hyödyntäminen ja toimintamahdollisuudet.

Henkilöstöjohtamisessa fokus tulee olla tekemisessä sekä yksilöiden ja liiketoiminnan tukemisessa.

Tutustu Asiantuntija osana tiimiä -palveluumme.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

bottom of page