top of page

Itsensä johtamisen ensiaskeleet -webinaari

Itsensä johtamiseen on kiinnitetty jo pitkään huomiota. Kuitenkin lisääntyneen hybridityön myötä työnteon paikat ja ympäristöt ovat muuttuneet, mitkä osaltaan vaativat entistä enemmän itsensä johtamisen taitoa.


Myös muut työelämän muutokset kuten robotisaation ja automatisaation lisääntyminen ovat lisänneet tarvetta itsensä johtamisen kyvykkyydelle, kun koneet ja laitteet tekevät enenevissä määrin rutiininomaista työtä ja ihmiset keskittyvät tekemään ihmisten töitä.


Itsensä johtamisen kyvykkyyttä ei turhaan puhuta nykyään perustyöelämätaitona.


Aina itsensä johtaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa ja toisissa asioissa toiset ovat siinä vahvemmilla kuin toiset. Itsensä johtamista voi kuitenkin treenata.


Treenaamisen tueksi teimme tiiviin webinaariin itsensä johtamisen ensiaskeleista. Tutustu webinaaritallenteeseemme ja poimi sieltä ideoita, jotka voisivat lisätä sinun ja organisaationne asioiden aikaansaamisen kyvykkyyttä.


Ole yhteydessä niin jutellaan: https://www.lygge.fi/otayhteytta Tai Marianne Kukko, + 358 40 543 9883, marianne.kukko@lygge.fi Tutustu myös Coacing - väärinymmärrettyä, mutta vaikuttavaa -blogikirjoitukseen Kun tunteiden johtaminen menee mönkää -blogikirjoitukseen Palveluihimme

209 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page