palvelumme

Autamme asiakkaitamme vaikuttavan johtamisen kehittämisessä. Yrityskulttuurin kehittäminen perustuu asiakkaan sisäisen kyvykkyyden hiomiseen monimuotoisten toimintamallien kautta. Vahvista itseohjautuvuutta, kehitä vaikuttavaa johtajuutta ja organisaationne toimintaa.

Lue lisää tai ota yhteyttä.

Konsultointi

Joskus toiminnan kehittäminen vaatii syvällisempää yhteistyötä ja muutosten läpivieminen rinnallakulkijaa. Tällöin yhteistyömme perustuu konsultoivaan otteeseen; ratkaisuja ja etenemistä suunnitellaan pala kerralla yhdessä. Yhteistyön taso määritellään teidän tarpeenne mukaan.

Saatte käyttöönne kokemuksemme ja tietomme sekä autamme teitä itse löytämään konkreettiset ratkaisut ja mahdollisuudet.

 

Valmennukset

Valmennuksemme auttavat tarkastelemaan johtamistanne, organisaationne, tiimienne ja yksilöiden toimintaa uusista näkökulmista. Suunnittelemme valmennukset yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Tutustu myös valmiisiin valmennuskokonaisuuksiimme ja nosta toimintanne uudelle tasolle.

 

Asiantuntija osana tiimiä

Asiantuntija osana tiimiä -mallin kautta kehitetään sovittuja asiakokonaisuuksia.  Henkilön rooli, tehtävien sisältö ja yhteistyön kesto määritellään tarpeenne mukaan. Asiantuntija on käytettävissänne joustavasti; esimerkiksi päivän viikossa tai vaikka koko viikon.

 

Asiantuntija osana tiimiä -mallissa varmistetaan kyvykkyyksien kehittyminen siten, että myös tulevaisuudessa organisaatiollanne on paremmat edellytykset tarttua haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Coaching

Coaching on tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen ohjausmuoto ja kehittämisen keino, jossa coach tukee coachattavaa kirkastamaan ja saavuttamaan ammatillisia ja liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

Coaching tarjoaa aidon pysähtymishetken ajattelulle ja tarjoaa tilaa ajattelun kehittymiselle.

Coachingin avulla mahdollistetaan coachattavan voimavarojen hyödyntäminen ja kasvu, lisätään toimeenpanokykyä sekä mahdollistetaan henkilön kasvu seuraavalle tasolle.

Kyseessä on eteenpäin katsova prosessi, jossa autetaan valmennettavaa saavuttamaan  tavoitteet.

 
 

Everything DiSC ®  valmennukset

Everything DiSC ®  -valmennuksilla kehitetään vuorovaikutustilanteita ja -taitoja sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa.

Everything DiSC® profiilien ja valmennusten tavoitteena on lisätä tietoisuutta omasta ja tiimiläisten erilaisista tavoista toimia, asenteista ja uskomuksista sekä vahvistaa toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

  • LinkedIn

Osoite

Kasvitarhankatu 13

33500 Tampere

Finland

Laskutustietomme

E-laskuosoite: 003728862067 

Välittäjätunnus: OKOYFIHH

Operaattori: Osuuspankki

Y-tunnus: 2886206-7

Osoite: 

Lygge Oy

Kasvitarhankatu 13 

33500 Tampere