ota kasvu haltuun - PAlvelumme 

KASVaville yrityksille

Kasvu on positiivinen haaste, jonka parissa monet startup- ja muut pienet kasvuyritykset painivat. Autamme yrityksiä kasvun haasteiden haltuunottamisessa. Yhteinen suunta täytyy varmistaa, hallittavuutta ja vaikuttavuutta täytyy saada ketteryyttä menettämättä.

Siirry seuraavalle tasolle

Tuemme asiakkaitamme luomaan keveitä rakenteita ja toimintamalleja organisoitumiseen, johtamiseen ja henkilöstöjohtamiseen. Organisaation kasvaessa on hyvä olla näiden kysymysten kanssa proaktiivinen. Ottaa asiat haltuun ennen kuin ne ovat karanneet käsistä tai niitä on alettu hallita liiallisen byrokratian keinoin.

 

Kun organisoitumisen, johtamisen ja henkilöstöjohtamisen kysymyksiä pohditaan yrityksessä ajoissa, on mahdollista varmistaa organisaation ketteryyden säilyminen yrityksen kasvaessa. Varmistaen henkilöstön sitoutumisen ja yrityksen kasvun ja jatkuvan kehittymisen.

Start-up yritysten kanssa olemme olleet selkeyttämässä yrityksen tarkoitusta, rakentanut yhteistä toimintakulttuuria, selkeyttänyt johtoryhmän roolia yrityksen kasvaessa sekä rakentanut henkilöstöjohtamisen ja -hallinnan toimintamalleja esimerkiksi osaamisen johtamiseen. Toimimme aina kunnioittaen pienyrityksen henkeä ja mahdollistaen kasvun. 

Varmistamme myös aina organisaation oman kyvykkyyden kasvamisen organisaation kehittämisen, henkilöstöjohtamisen ja johtamisen kehittämisessä. Yhteistyömme voi olla projektiluontoista,  voimme tulla tarvittaessa osaksi tiimiänne vuokrasuhteessta tai kyvykkyyttänne voidaan lisätä henkilöstöjohtamisen coaching -suhteen kautta tai erilaisilla työpajoilla ja valmennuksilla. 

Haluatko kuulla enemmän?

Ota yhteyttä!

Marianne Kukko

Toimitusjohtaja, partneri​

Puh: + 358 40 543 9883

etunimi.sukunimi@lygge.fi

Mira Pitkäranta

Partneri​

Puh: + 358 40 922 0188

etunimi.sukunimi@lygge.fi

Nina Helander

Partneri​

Puh: + 358 50 400 4275

etunimi.sukunimi@lygge.fi

  • Grey LinkedIn Icon

Laskutustietomme

E-laskuosoite: 003728862067 

Välittäjätunnus: OKOYFIHH

Operaattori: Osuuspankki

Y-tunnus: 2886206-7

Osoite: 

Lygge Oy

Kasvitarhankatu 13 

33500 Tampere